2. kodutöö

Idee oleks siis järgmine. Luua algajatele kokandushuvilitele keskkond, kus nad saaksid jagada oma retsepte ja soovitusi kasutades selleks sotsiaalseid tarkvarasid.
On grupp inimesi, kes on kokandushuvilised, neil on mõte jagada oma teadmisi ka teistele huvilistele, kelle oskused on algelised. Idee oleks luua keskkond, kus antud algajad kokandushuvilised saaksid laiendada oma tehnilisi teadmisi kokandusest, ning neid teadmisi ka praktiseerida. Antud grupil on on blogi, kus jagatakse üksteisele soovitusi ja nõuandeid, kuidas midagi maitsvamalt valmistada. Grupi blogiga saavad liituda kõik soovijad. Blogi oleks peamine suhtluskeskkond, kus pannakse ülesse retsepte ja nõuandeid. Samuti saaksid prohvid reaalajas näidata mingit toiduvalistamist, kasutades selleks skype videokonverentsi. Eelnevalt blogis märgitakse ülesse:
– mida valmistatakse,
– mida on vaja, et antud toitu valmistada,
– võtme tegevused, et toit saaks maitsev.
Kellel ei ole võimalust reaalajas antud tegevust jälgida saab seda hiljem vaadata veebikeskkonnast.

Idee sellisest maastikust tuli, kui hakkasin antud kodutööd tegema. Vaatasin ka webis vähekene ringu kuid konkreetselt sellist ideed ei torganudki silma. Üks põhjusi on ka see, et olen ka ise tasapisi kokandushuvilineJ

Lisa kommentaar